Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

workshop 'De goed- gevoel- stoel'

Hoofdtekst

Logo Gezond+ vzw is een organisatie die lokaal de Vlaamse gezondheidsdoelstellingen realiseert rond gezondheidspromotie en ziektepreventie.
Het bereiken van kansengroepen is bij deze opdracht een grote uitdaging, daarom zoeken wij samenwerking met lokale organisaties die ons hierbij kunnen ondersteunen.
 
Naar aanleiding van de Gentse ‘week van de veerkracht’ willen we de komende periode extra aandacht vestigen op geestelijke gezondheid. Hierbij stellen we de workshop ‘Baas over je stress met de Goed- gevoel- stoel’ voor, een methodiek speciaal ontwikkeld voor kansengroepen. De methodiek focust zich op het bespreekbaar maken van geestelijke gezondheid en geeft praktische tips om een goed gevoel langer vast te houden (3 praatsessies).
 
Gentse organisaties kunnen de ‘Goed- gevoel- stoel’ gratis aanvragen via stad Gent (https://gezonde.stad.gent/baas-over-je-stress-met-de-goed-gevoel-stoel-logo-gezond).
 
Meer informatie over methodieken, materialen en vormingen van Logo Gezond+ vzw vindt u op onze website: http://logogezondplus.be/
 
Met vriendelijke groeten,
 
 
Luna Baele
Projectmedewerker Kansengroepen
 
Logo Gezond+ vzw
Baudelokaai 8,  9000 Gent
 

Verloopt

 

Bijlagen

Gemaakt om 29/11/2016 10:52 door De Mey Marianne
Laatst gewijzigd op 29/11/2016 10:52 door De Mey Marianne