Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

UCO den hof

Hoofdtekst

Beste inwoner van de Bloemekenswijk,

Beste professioneel of vrijwilliger gelinkt aan de Bloemekenswijk,
 
Een groep enthousiaste inwoners zet zijn schouders onder de tijdelijke invulling aan de UCO-fabriek. Misschien hoorde u al van UCO-été, een tijdelijk zomercafé in wording : opening voorzien op vrijdag 13 juni vanaf 18u en daarna in principe elke vrijdagavond en zondagmiddag ( behalve tijdens Gentse feesten) en dit tot begin september. U bent zeker welkom !
 
Maar dit mailtje wil een tweede initiatief van de groep in de picture zetten : UCO den Hof : een tijdelijk moestuinproject op de site van Jan Yoens ( woonblokken worden momenteel gesloopt). Via de link kan je een online enquête invullen (http://tinyurl.com/oc83t6w ), of de enquête in bijlage invullen en in het buurtcentrum afgeven. Dit wel voor 15 juni !!
 
Met deze korte vragenlijst wil de groep vooral weten wie interesse heeft om te tuinieren dus grijp je kans ! Voor verenigingen of scholen die willen deelnemen : dit kan maar dan werk je best via een vaste contactpersoon die zijn of haar gegevens bezorgt ( zie gegevens onderaan de enquête). Aan de brugfiguren wordt gevraagd deze kans expliciet naar ouders te communiceren en info van geïnteresseerden te verzamelen.
 
Verspreid deze boodschap gerust verder in de wijk of spreek uw buurman/vrouw aan ( en nu al mijn excuses als u dit via meerdere kanalen in uw mailbox zal zien verschijnen)
Met vriendelijke groeten

Karolien Lecoutere
Adjunct van de directie
Gebiedsgerichte Werking - Strategie en Coördinatie - Stad Gent
Bezoekadres: Keizer Karelstraat 1, 9000 Gent
Correspondentieadres: stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent
Tel. 09 266 82 57
www.gent.be/gebiedsgerichtewerking

Verloopt

16/06/2014

Bijlagen

Gemaakt om 3/06/2014 15:52 door De Mey Marianne
Laatst gewijzigd op 3/06/2014 15:52 door De Mey Marianne