Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

Oproep uit de Bloemekenswijk!

Hoofdtekst

 • Buurtkeuken Bloemekenswijk zoekt koks! Heb je zin om een of meerdere keren te koken op dinsdag voor een groep bewoners van ongeveer 40 personen? (Het eten wordt geserveerd om 19u.) Neem dan contact op met Buurtwerk of Marieke (buurtkeuken): 0488 134 344
 • De give box (weeggeefkast) van het buurtcentrum (de houten kast) zal deze zomer terug te vinden zijn in het zomercafé UCO-été. Daarna (vanaf september) zoekt de give box een nieuwe thuis. Liefst een plek die toegankelijk is en ’s avonds/’s nachts kan afgesloten worden. De give box in het buurtcentrum blijft uiteraard verder bestaan. Heb je een idee? Laat het ons weten!
 • Fotoclub ‘t Appareilke werkt aan een project ‘verenigingen in de vitrine’. Dit project houdt in dat zij diverse wijkorganisaties- en verenigingen fotograferen en deze fotoreportage vervolgens zullen tentoonstellen in de vitrines van de handelaren. Het slotevenement (met een maand lang de foto’s in de vitrines) zal plaatsvinden eind oktober – begin november 2014. De fotoclub is op zoek naar een ruimte om nadien de foto’s nog een tijd te exposeren (nadat ze een maand in de vitrines van handelaren hebben gehangen). Heb je als organisatie een geschikte ruimte die vrij toegankelijk is voor publiek? Laat het dan weten aan Buurtwerk of de fotoclub (Kristof kf.fotografie@gmail.com , Gaston Vs_g@hotmail.be )!
 • Zomercafé UCO-été opent vanaf 13 juni tem. 7 september elke vrijdagavond (18u-23u) en zondag (vanaf 11u) haar deuren (drankjes, maaltijd, activiteiten…).
  Wees welkom op de openingsreceptie, 13 juni om 18u. Place to be: zomercafé, voormalige UCO-site, Maïsstraat 142. Heb je zin om een handje te helpen achter de bar op een vrijdag of zondag? Neem dan contact met hen op via
  bloemekensforum@gmail.com

  Bedankt en prettig weekend!

  (Stuur deze mail gerust door naar geïnteresseerden.)

Met vriendelijke groeten

Dorothee De Ganck
Consulent(e)
Buurtcentrum Bloemekenswijk - Departement Bevolking en Welzijn - Stad Gent
Bezoekadres: Frans van Ryhovelaan 119, 9000 Gent
Postadres: stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent
Tel. 2162942 - Fax 09 226 06 74
Internet www.gent.be

Facebook > Buurtwerk Bloemekenswijk

Verloopt

8/09/2014

Bijlagen

Gemaakt om 3/06/2014 16:05 door De Mey Marianne
Laatst gewijzigd op 3/06/2014 16:05 door De Mey Marianne