Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

CM - Uitnodiging Café Soiréé over gezondheidsongelijkheid

Hoofdtekst

Tussen oktober 2015 en maart 2016 zal er vanuit de CM op 9 verschillende locaties een Café Soiréé over gezondheidsongelijkheid worden georganiseerd.

Café Soiree 'Te koop: Gezondheid'
Beste
Hoewel de Belgische gezondheidszorg op verschillende vlakken erg goed scoort, hebben mensen in armoede vaak een slechtere gezondheid en leven ze minder lang. Deze gezondheidskloof neemt zelfs nog altijd toe.

Geprikkeld door deze thematiek? CM en prof. dr. Sara Willems nemen je mee in de nieuwste inzichten over armoede en gezondheid tijdens een inspirerende tournee doorheen Vlaanderen in de formule van Café Soiree.
Gastspreker Sara Willems is professor Huisartsengeneeskunde en Eerstelijnsgezondheidszorg en expert in gezondheidsongelijkheid. Vanuit de praktijk gaat ze in op de stijgende gezondheidskloof, het verschil in gezondheid doorheen de verschillende levensfases en de mechanismen die hiervoor zorgen. Zij toont aan hoe belangrijk de ontwikkeling van gezondheidsvaardigheden zijn en geeft ook tips voor een lokale aanpak.
 
Na de uiteenzetting is er de mogelijkheid tot napraten met een drankje.
Boeit dit thema jou ook, en ben je er graag bij? Bekijk hier wanneer de Café Soiree 'Te koop: Gezondheid' in jouw buurt doorgaat en schrijf je in.

Met vriendelijke groeten
Griet Rummens
Diensthoofd Gezondheidspromotie en Beweging CM
 Klik hier voor de online versie.
 
Volg CM
op Facebook
 
Volg CM
op Twitter
 

 

 

 

 

 

 
 

 

Verloopt

1/04/2016

Bijlagen

Gemaakt om 4/09/2015 14:02 door De Mey Marianne
Laatst gewijzigd op 4/09/2015 14:02 door De Mey Marianne