Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

"Hoe belangrijk vind jij het dat Vlaanderen aandacht schenkt aan het bevorderen van de gezondheid en de preventie van ziekten bij burgers?"

Hoofdtekst

Beste partner,

Op 16 en 17 december is Gent het decor van de Gezondheidsconferentie Preventie waar minister Jo Vandeurzen de doelstellingen van een nieuw preventief gezondheidsbeleid zal voorstellen. De volgende thema’s komen aan bod: gezonde voeding, eetstoornissen, ondervoeding bij ouderen, beweging, sedentair gedrag, tabak, alcohol en drugs, psychoactieve medicatie, gamen en gokken. Elk thema wordt binnen een context van werk, onderwijs, zorg en welzijn, vrije tijd, gezin en lokale gemeenschap bekeken.

De Vlaamse overheid wil graag uw mening.
Om dit zo realistisch en volledig mogelijk te kunnen doen, vragen we uw mening en die van de burger. De resultaten worden meegenomen bij de verdere vormgeving van het nieuwe beleid. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en kan tot 18 november. 

Enquête voor de burger. Gelieve mee te verspreiden.
Uw netwerk heeft een groot bereik. Daarom vragen wij om de enquête voor de burger (zie kant-en-klaar artikel hieronder) mee te verspreiden via zoveel mogelijk kanalen zoals websites, nieuwsbrieven en sociale media. Stuur deze mail gerust ook door naar lokale partnerorganisaties!

Alvast heel erg bedankt!

Logo Gezond+ vzw
 

 

Gelieve dit bericht mee te verspreiden:

Wat vind jij belangrijk in het gezondheidsbeleid van de overheid? Laat je stem horen. Doe mee met de enquête.

Op 16 en 17 december vindt de Gezondheidsconferentie Preventie plaats. Daar zal minister Jo Vandeurzen nieuwe gezondheidsdoelstellingen voorstellen rond gezonde voeding, eetstoornissen, ondervoeding bij ouderen, beweging, sedentair gedrag, tabak, alcohol, drugs, psychoactieve medicatie, gamen en gokken.

Ook u kunt uw stem laten horen over deze thema’s. Nog tot 18 november kunt u via de online enquête voor burgers op
www.gezondheidsconferentie2016.be aangeven of u het de taak vindt van verschillende omgevingen zoals het werk en de school om aan gezondheidsbevordering en ziektepreventie te werken en welke thema’s u belangrijk vindt.  Het invullen van de vragenlijst vraagt zo’n 10-tal minuten. De resultaten worden mee in rekening gebracht bij de verdere vormgeving van het nieuwe preventieve gezondheidsbeleid.

>> Volg deze link

 
 
 
Copyright © 2016 Logo Gezond+ vzw, All rights reserved.
Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven op de nieuwsbrief van Logo Gezondplus

Our mailing address is:
Baudelokaai 8
9000 Gent
Belgium

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 

Verloopt

19/12/2016

Bijlagen

Gemaakt om 16/11/2016 15:23 door Claerhoudt Veerle
Laatst gewijzigd op 16/11/2016 15:23 door Claerhoudt Veerle