Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

nieuw groeiactieplan Armoedebestrijding + briefing stakeholdersforum kinderarmoede van 24/11/2015

Hoofdtekst

Beste partner
 
Graag willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie aanwezigheid en input op het stakeholdersforum kinderarmoede op 24 november 2015. Wij hebben de voorbije maanden jullie feedback doorgenomen en vertaald naar concrete input voor ons nieuwe groeiactieplan kinderarmoede. Het resultaat hiervan, het nieuwe groeiactieplan, vinden jullie in bijlage. Dit nieuwe plan werd ondertussen goedgekeurd door ons bestuur. OCMW-voorzitter en schepen Rudy Coddens apprecieert enorm de bereidwilligheid en inzet van jullie als partner in de strijd tegen kinderarmoede.
 
Daarnaast vinden jullie in bijlage de verslagen van de verschillende workshops die doorgingen op het stakeholdersforum. De verslagen zijn bewust kort en kernachtig weergegeven, zodat het geheel leesbaar blijft. Indien u vragen heeft, aarzel niet om contact op te nemen. De feedback over het verloop van de dag vinden jullie terug in het evaluatieverslag, gemaakt door onze vliegende reporters.
 
Wij contacteerden reeds heel wat deelnemers in functie van de voorbereiding van het nieuwe groeiactieplan. De komende maanden nemen we opnieuw contact met jullie als stakeholder, partner en/of actor in ons plan om jullie inzet in het plan zichtbaar te maken, verder te bespreken, jullie te ondersteunen in functie van onze opvolging van het groeiactieplan. Indien u graag nog iets wenst aan te vullen of opmerkingen heeft, neem dan zeker contact met Eva (09/266.89.00 of eva.vandevivere@ocmw.gent).
 
Tot slot melden we graag dat de helpsdesk ‘Kinderen op de vlucht en geestelijke gezondheid’ vanaf 1 mei operationeel is. Alle partners die met kinderen op de vlucht werken en een advies op maat wensen in een concrete casus rond geestelijke gezondheid/functioneren van deze kinderen, kunnen contact opnemen via kinderenopdevlucht@ocmw.gent.
 
Tot binnenkort!
 
Eva Vandevivere                                                             Sylvia Lis
Coördinatie groeiactieplan                                         Regie Kinderarmoede
 

Verloopt

 

Bijlagen

Gemaakt om 4/05/2016 10:50 door Claerhoudt Veerle
Laatst gewijzigd op 4/05/2016 10:50 door Claerhoudt Veerle