Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

Buurt Beweegt Gezond

Hoofdtekst

Beste partner,
Beste organisatie,
Beste vereniging,
 
Bewegen en sporten maakt niet alleen fitter, het is ook goed voor het brein en algemene kwaliteit van leven: mensen die bewegen voelen zich beter in hun vel en hebben minder last van gezondheidsklachten zoals bijv. hart- en vaatziekten, diabetes, kanker, …
 
Stad Gent wil daarom buurtbewoners aanzetten om op eigen initiatief regelmatig samen te bewegen. Via het project Buurt Beweegt Gezond kunnen nieuwe buurtsportinitiatieven nu een gratis gekwalificeerd lesgever én een gratis verzekering verkrijgen. Eigen lesgevers kunnen ook op een vergoeding rekenen. We ondersteunen ook bij het zoeken naar een geschikte locatie of geven graag advies indien men iets extra wil doen rond gezonde levensstijl door bijv. afsluiten met een gezonde receptie of gebruik te maken van onze waterkoffers.
 
Alle informatie en voorwaarden vindt u in de folder ‘Buurt Beweegt Gezond’ als bijlage of op www.stad.gent met als zoekterm ‘Buurt Beweegt Gezond’.
 
Vindt u Buurt Beweegt Gezond ook een mooi waardevol project en wil u samen Buurt Beweegt Gezond mee helpen bekend te maken in de Gentse wijken? Help ons dan mee om Buurt Beweegt Gezond bekend te maken door:
 
1.       de folder ‘Buurt Beweegt Gezond’  te verdelen. In deze folder wordt het reglement en aanvraag op een eenvoudige manier wordt uitgelegd.
2.       Het artikel Buurt Beweegt Gezond- ‘Als het maar beweegt’ in de nieuwsbrief of op website van uw organisatie te plaatsen.
De folders kunt u gratis verkrijgen door een mailtje  te sturen naar RoseAnne.strubbe@stad.gent  of Inge.deroose@stad.gent met vermelding van het aantal exemplaren die u wenst.
 
Bedankt voor uw interesse en medewerking!
 

Met vriendelijke groeten

Inge De Roose

Adjunct van de directie
Gezondheidsdienst - Stad Gent
Bezoekadres: Baudelohof , 9000 Gent
Postadres: stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent
Tel. 09 235 37 83 - Fax 09 233 39 85
gsm 0473 83 54 88
werkt niet op woensdag
Internet
www.gent.be

Verloopt

 

Bijlagen

Gemaakt om 26/06/2015 14:27 door Claerhoudt Veerle
Laatst gewijzigd op 26/06/2015 14:27 door Claerhoudt Veerle