Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

dag tegen de armoede

Hoofdtekst

17 oktober is al meer dan 25 jaar de Werelddag van Verzet tegen Armoede. Ook in ons land treden armoedeverenigingen naar buiten om de brede publieke opinie te sensibiliseren rond de strijd tegen armoede.
In Gent slaan elk jaar heel wat partners, waaronder Stad, OCMW en tal van sociale organisaties, de handen in elkaar om een groot evenement te organiseren.
We roepen alle collega's op om op zaterdag 17 oktober massaal aanwezig te zijn!
Programma

(zie ook flyer in bijlage)

o    13.30 uur tot 17.30 uur Ontdekkingstocht voor groot en klein: OverLEVEN met een lege portemonnee in de gezelligste stad van het land! Met Straatmuzikantenfestival, Oordeel niet te snelspel, Familie make-over, Roeien zonder riemen met de vaartman, Boekenruil…;
o    18 uur tot 19.30 uur Sint-Pietersplein: solidariteitsactie
Met om 18 uur: Theater van de onderdrukten, 19 uur: herdenking en getuigenissen over de strijd tegen armoede, 19.30 uur: Kleurige optocht naar de Stadshal
‘Samen tegen armoede’ (met hap en drank);
o    20 uur Stadshal: Film 'Kes' (Ken Loach) in samenwerking met Film Fest, voorafgegaan door Vierde Wereld Lied en docufilm ‘Armoede is geen eigen keuze!’.
Het volledige programma vind je op www.armoedebeleidgent.be. Meer info ook op www.17oktober.be. Volg de Dag van Verzet tegen Armoede ook op Facebook.
Verspreid de boodschap
Deel deze oproep ook met je vrienden, familie, kennissen. Hoe meer deelnemers hoe krachtiger de boodschap.

Verloopt

18/10/2015

Bijlagen

Gemaakt om 16/09/2015 12:02 door Claerhoudt Veerle
Laatst gewijzigd op 16/09/2015 12:02 door Claerhoudt Veerle