Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Titel

demowoning Gezond (t)huis

Hoofdtekst

Beste,
 
Graag herinner ik u aan de mogelijkheid om samen met je organisatie of dienst een rondleiding te volgen in onze demonstratiewoning.
 
 
De dienst Regie Samenleven en Welzijn en Logo Gezond+ vzw nodigen u van harte uit om tot 12 februari 2016 een bezoek te brengen aan de demonstratiewoning  Gezond (t)huis, Alfred Vanderstegenlaan 131 te Gent.
Tijdens een bezoek aan onze demonstratiewoning kan u in korte tijd heel wat zaken bijleren over woonproblemen zoals CO-vergiftiging, schimmelvorming, ongedierte, asbest, … aan de hand van levensechte situaties. We tonen ook eenvoudige oplossingen die direct in elke woning toegepast kunnen worden, zodat iedereen het zelf binnenshuis nog gezonder kan maken. De affiche kan u in bijlage vinden.
 
Voor wie?
Voor intermediaren en hulpverleners die aan huis komen en ook voor buurtbewoners (die dan aansluiten bij een groep).
 
Praktisch
De demonstratiewoning is gelegen in de Alfred Vanderstegenlaan 131 te Gent (wijk Macharius - Heirnis). De keuken en woonkamer zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Jammer genoeg is de eerste verdieping enkel bereikbaar met de trap.  
Groepen tot max. 8 personen kunnen inschrijven.  De gratis rondleidingen duren ongeveer 1,5 uur en gaan door in november, december, januari en februari na afspraak. Inschrijven of informatie vragen kan op het volgend telefoonnummer: 09 235 37 80. Contactpersoon is Rose-Anne Strubbe van de dienst Regie Samenleven en Welzijn. Via e-mail: gezondheid@stad.gent . Gelieve er rekening mee te houden dat onze dienst gesloten is tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen !
 
Bereikbaar
·         Halte Vlaamse Kaai
Bus 34 / 35 /36
·         Halte Forelstraat
         Bus 6 / 34/ 35/ 36/
 

Lisa Moerman
Consulent Gezondheidsbeleid
Dienst Regie Samenleven en Welzijn - Departement Samenleven en Welzijn - Stad Gent
Bezoekadres: Baudelohof 2, 9000 Gent
Postadres: stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent
Tel. 09 235 37 82 / Gsm 0471 65 99 37
www.gentgezondestad.be

Verloopt

 

Bijlagen

Gemaakt om 9/12/2015 15:21 door Claerhoudt Veerle
Laatst gewijzigd op 9/12/2015 15:21 door Claerhoudt Veerle